Sandıklı ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada kontrolden çıkan araç, bariyerlere çarptıktan sonra bir anda tutuştu; sürücü feci şekilde can verdi.
Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda seyir halinde olan 26 TR 005 plakalı otomobil, Sandıklı çıkışındaki Başağaç köyü mevkiinde yürekleri ağza getiren bir kazaya karıştı. M.T. (41) yönetimindeki araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle refüjdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil, kısa süre içerisinde alev alarak yanmaya başladı.
Olay yerinde can pazarı
Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü ancak araç içerisinde sıkışan sürücü M.T.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada araçta bulunan G.Ç. isimli bir diğer kişi ise yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Soruşturma başlatıldı
Yangın sonrası kullanılamaz hale gelen araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. M.T.'nin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından morga nakledildi. Yaşanan acı olayla ilgili olarak savcılık tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Ekipler, kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.