İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler AK Parti’den Karabük’e Müjde: Yeni Adalet Sarayı İçin Süreç Başladı!

AK Parti’den Karabük’e Müjde: Yeni Adalet Sarayı İçin Süreç Başladı!

Karabük'ün yeni Adliye Binası projesi ilerliyor; Milletvekili Cem Şahin, inşaat sürecinin 2025'te tamamlanacağını ve muhalefetin iddialarının asılsız olduğunu vurguladı. Proje, vatandaşlara modern yargı hizmeti sunmayı hedefliyor.

Karabük’te vatandaşların daha modern ve konforlu bir yargı hizmeti almasını sağlayacak Karabük Adliye Binası için süreç hızla ilerliyor. AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, projeyle ilgili asılsız iddialara karşı önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, "Adalet Bakanlığı tarafından 2025 yılı Yatırım Programı’na alınan Karabük Adalet Sarayı, planlanan takvim doğrultusunda hayata geçirilecektir" diyerek kamuoyuna yanlış bilgi verilmesini eleştirdi.

Adliye Binası Projesi Resmi Kayda Alındı!

Şahin, "Proje ihalesi tamamlandı ve uygulama projelerinin hazırlık süreci başladı. Haziran 2025’te bu süreç tamamlanacak ve Ağustos ayında inşaat ihalesi yapılacak" diyerek yatırımın netleştiğini vurguladı.

Projeye ayrılan 1.000 TL’lik iz bedelinin, yatırımın resmî olarak kabul edildiğini gösterdiğini belirten Şahin, "İhale öncesi yeterli ödenek aktarımı sağlanacaktır. Hiçbir aksama olmadan adliye binamızı Karabük’e kazandıracağız"dedi.

“Gerçekler Ortaya Çıkınca Muhalefet Mahcup Olacak”

Muhalefetin süreci çarpıtarak yanlış bir algı oluşturmaya çalıştığını belirten Şahin, "2025 yılı bitmeden inşaat ihalesi tamamlanıp çalışmalar başladığında, asılsız iddialarda bulunanlar mahcup olmayacak mı? Karabük halkını yanıltmaya çalışanlara karşı, her zaman doğruları paylaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Karabük için büyük önem taşıyan bu yatırımın hayata geçirilmesiyle birlikte, vatandaşlar daha kaliteli, hızlı ve modern bir yargı hizmetine kavuşacak.