Aksaray’da bir apartman dairesi, eşine az rastlanır bir sadakatsizlik skandalına sahne oldu. Kısa süreliğine dışarı çıkan ve evine dönen kadın, kapıyı çalmasına rağmen eşinin kapıyı geç açması üzerine durumdan şüphelendi. Eşinin tedirgin hallerinden ve "Tuvaletteydim, o yüzden geç açtım" savunmasından ikna olmayan talihsiz kadın, gerçeğin peşine düştü. Çok geçmeden yatak odasında saklanan komşusunu bulan kadın, sinir krizi geçirerek ortalığı birbirine kattı.
Saçından Tutup Sokağa Attı
İhaneti gözleriyle gören öfkeli eş, komşusuna adeta meydan dayağı attı. "Evime nasıl girersin?" feryatlarıyla komşu kadını saçlarından yakalayan mağdur eş, kadını yaka paça apartmanın dışına kadar sürükledi. Öfkesini alamayan kadın, bir yandan tokat darbeleri indirirken bir yandan da yaşanan skandalın her anını cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldırdı.
"Çocuklarım Var, Kocama Söyleme" Diye Yalvardı
Darp edilen ve sokağa atılan komşu kadının çaresiz yakarışları ise çevredeki vatandaşlar tarafından hayretle izlendi. Aldatılan kadının ayaklarına kapanan şahıs, "Ne olur kocama söyleme, bir kere oldu. Ben bir şey yapmadım, çocuklarım var" diyerek yalvardı. Ancak ihanetin belgelendiğini söyleyen öfkeli eş, elindeki kayıtları doğrudan komşusunun kocasına göndereceğini haykırarak geri adım atmadı.