Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Alacak verecek meselesi kavga ile sonuçlandı: Bıçaklama olayı Konya'da yaşandı

Alacak verecek meselesi kavga ile sonuçlandı: Bıçaklama olayı Konya'da yaşandı

Konya'da alacak verecek yüzünden çıkan kavgada bir kişi göğsünden bıçaklandı, hastaneye kaldırılan yaralının durumu ciddi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, alacak verecek meselesi nedeniyle yaşanan bir kavga ciddi bir yaralanmaya yol açtı. Olay, saat 14.30 sıralarında Horozluhan Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde meydana geldi.

İddialara göre, 40 yaşındaki Zekeriya D., daha önce aralarında husumet bulunan 43 yaşındaki Volkan K. ile caddede karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve bu esnada Volkan K., sağ göğsünden bıçaklandı.

Polis Olay Yerine Geldi

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Volkan K., olay yerinde bulunan yakınları tarafından hemen hastaneye götürüldü. Yapılan incelemelerde, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisi verildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olay sırasında Zekeriya D. de elinden ve kolundan hafif yaralar aldı. Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürerken, detayı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor.

OLAYLA İLGİLİ BAŞLATILAN TAHKİKAT SÜRÜYOR.

OLAYLA İLGİLİ BAŞLATILAN TAHKİKAT SÜRÜYOR.