İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ankara Sincan’da fenomenler birbirine girdi! Canlı yayın açıp arkadaşını vurdu!

Ankara Sincan’da fenomenler birbirine girdi! Canlı yayın açıp arkadaşını vurdu!

TikTok fenomeni olan iki kadın kavgaya tutuştu. O anlarda canlı yayında olan Cansum Şener, Çağlayan Yıldırım’ı silahla yaraladı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde TikTok fenomenleri kavgaya tutuştu. Cansum Şener ile Çağlacaaa olarak tanınan Çağlayan Yıldırım arasındaki tartışmada silahlar konuştu. Şener, canlı yayın açtığı sırada Yıldırım’ı ayağından vurdu.

Olayın Gelişimi

16 Kasım 2024 tarihinde, Ankara'nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında, aralarında husumet bulunan sosyal medya fenomenleri Cansum Şener (29) ve Çağlayan Yıldırım arasında tartışma çıktı. İkili, sosyal medya üzerinden paylaştıkları konumda buluşarak yüz yüze görüşmek istedi. Buluşma sırasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü ve Cansum Şener, yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla Çağlayan Yıldırım'ı sol bacağından vurarak yaraladı.

Hayati tehlikesi yok

Yaralanan Çağlayan Yıldırım, acı içerisinde bağırırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Yıldırım, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Bu arada, olay anı ve sonrasında yaşananlar, Yıldırım tarafından sosyal medya hesabından canlı yayında paylaşıldı. Ayrıca, ikilinin gün içerisinde bir uygulama üzerinden yaptıkları konuşmaları da sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görüldü.

Cansun Şener ve erkek arkadaşı yakandı

Olay yerinden erkek arkadaşı M.H. ile birlikte otomobille kaçan Cansum Şener, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Şener'in daha önce işlediği suçlardan 80 suç kaydı olduğu ve olayda kullanılan ruhsatsız tabancanın da ele geçirildiği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.