Ankara'nın Mamak ilçesinde yer alan ağaçlık alanda akşam saatlerinde bir yangın meydana geldi. Saat 18.00 sıralarında başlayan yangının, nedir nedeniyle kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Yangın, Başak Mahallesi Hüseyingazi semtindeki ormanlık alanda ıstırap vermeye başladı.
Olay yerinde hızla müdahale etmek üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye yetkilileri, alevlerin yayılmaması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yangının söndürülmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar sürerken, bölgedeki ağaçların zarar görmemesi için önlemler alınıyor.
Yangının mevcut durumu ve söndürme çalışmalarının nasıl ilerlediği, bölge sakinleri tarafından merakla takip ediliyor. Ankara itfaiyesinin bu kritik müdahalesi, yangının büyümesini önlemek için hayati önem taşıyor.

ANKARA'NIN MAMAK İLÇESİNDE AĞAÇLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI.