İhbar sonrası korkunç manzara ortaya çıktı
Olay, dün akşam saatlerinde Antalya’nın Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 7509 Sokak üzerindeki müstakil bir evde meydana geldi. Bir kişinin silahla kendini yaraladığı yönündeki ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, göğsünden ateşli silahla vurulan genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
Silah yok, kovan yok: Şüpheler arttı
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Hayatını kaybeden kişinin 25 yaşındaki Vahda Şevvah olduğu tespit edildi.
Ancak ekipleri şüpheye düşüren kritik detay, olay yerinde herhangi bir silah ya da boş kovan bulunamaması oldu. Bu durum üzerine polis, hem ev içinde hem de çevrede geniş çaplı arama başlattı.
Evde bulunanların ifadeleri alındı
Şüpheli ölüm üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, olay sırasında evde bulunan kişilerle tek tek görüşme yaptı. Genç kadının eşi H.B., kayınvalidesi ve evde bulunan çocukların ifadelerine başvuruldu.
Şevvah’ın cenazesi, olay yeri inceleme ve savcılık işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Eşi dahil 4 kişi gözaltında
Soruşturma kapsamında genç kadının eşi H.B. ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri toplam 4 kişiyi gözaltına aldı.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayın cinayet mi yoksa başka bir senaryo mu olduğu araştırılıyor.