İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Artvin Yusufeli'nde Heyelan: Karayolu Ulaşıma Kapandı, Can Kaybı Yok

Artvin Yusufeli'nde Heyelan: Karayolu Ulaşıma Kapandı, Can Kaybı Yok

Artvin’in Yusufeli ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen heyelan, Yusufeli karayolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Heyelan, akşam saatlerinde Çağlayan köyü mevkiinde, karayolunun 35. kilometresinde yaşandı. Yağış sonrası yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları, karayolunu tamamen kapladı. Yol çift yönlü trafiğe kapanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.

İhbar üzerine bölgeye Karayolları ve AFAD ekipleri sevk edildi. Heyelanın ardından panik yaşanmasına rağmen, yetkililer olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığını açıkladı.

Ekiplerin, yolu yeniden ulaşıma açmak için başlattığı çalışmalar sürüyor. Sürücülere alternatif güzergahları kullanmaları yönünde uyarı yapıldı.