İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Baba ve oğlu iş yeri sahibine dehşeti yaşattı: Hayati tehlikesi var

Baba ve oğlu iş yeri sahibine dehşeti yaşattı: Hayati tehlikesi var

Aralarında önceden anlaşmazlık bulunan E.Y. ve oğlu V.Y., Alparslan Tırpancı'yı iş yerinde darbettikten sonra bıçakladı. Tırpancı'nın başına aldığı darbelerle hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA

Çorum'da, iş yeri sahibi Alparslan Tırpancı, darbedilip bıçaklandı. Tırpancı'nın ağır yaralandığı olay anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Sungurlu ilçesindeki iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında önceden anlaşmazlık bulunan E.Y. ve oğlu V.Y., Alparslan Tırpancı'yı iş yerinde darbettikten sonra bıçakladı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Alparslan Tırpancı, ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne, buradan da Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Tırpancı'nın başına aldığı darbelerle hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaçan E.Y. ve oğlu V.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Baba ve oğlu iş yeri sahibine dehşeti yaşattı: Hayati tehlikesi var

Baba ve oğlu iş yeri sahibine dehşeti yaşattı: Hayati tehlikesi var

Baba ve oğlu iş yeri sahibine dehşeti yaşattı: Hayati tehlikesi var

Baba ve oğlu iş yeri sahibine dehşeti yaşattı: Hayati tehlikesi var