Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bafra'da kaçakçılık operasyonu: 500 paket sigara ele geçirildi

Bafra'da kaçakçılık operasyonu: 500 paket sigara ele geçirildi

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen operasyonla 500 paket kaçak sigara ve diğer ürünler ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

Samsun’un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon, kaçakçılık faaliyetlerine karşı önemli bir müdahale olarak dikkat çekti. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda yürütülen çalışmalarda, toplamda 500 paket gümrük kaçağı sigara, 190 paket gümrük kaçağı ısıtmalı tütün çubuğu ve 120 adet gümrük kaçağı puro ele geçirildi.

Operasyon Detayları:

Yapılan operasyon, Bafra'daki kaçakçılık suçlarının tespit edilmesi ve önlenmesi amacıyla gerçekleştirildi. Ele geçirilen ürünler, sağlık ve vergi kaybının önlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Kaçakçılıkla mücadelede kararlı adımlar atan emniyet güçleri, bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti.

Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı:

Olayla ilgili olarak yakalanan bir şüpheli hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. Yetkililer, operasyonun kaçak ürünlerin piyasada dolaşımını engelleyerek toplum sağlığını korumayı hedeflediğini vurguladı.

SAMSUN’UN BAFRA İLÇESİNDE DÜZENLENEN OPERASYONDA 500 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA, 190 PAKET GÜMRÜK...

SAMSUN’UN BAFRA İLÇESİNDE DÜZENLENEN OPERASYONDA 500 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA, 190 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI ISITMALI TÜTÜN ÇUBUĞU VE 120 ADET GÜMRÜK KAÇAĞI PURO ELE GEÇİRİLDİ.