Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bafra'da uyuşturucu operasyonu: 2 sanığa toplam 41 yıl 3 ay hapis cezası

Bafra'da uyuşturucu operasyonu: 2 sanığa toplam 41 yıl 3 ay hapis cezası

Samsun Bafra'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 sanığa toplam 41 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 205 gram metamfetamin ele geçirilmesi sonrası 2 sanık, toplamda 41 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Bafra Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 7 Mart 2025 tarihinde yürüttükleri çalışma neticesinde farklı bir ilden Bafra’ya gelen Fatma Özeroğlu'nun şüpheli hareketlerini izlemeye aldı. Özeroğlu'nun üzerinde yapılan aramada 1 kilo 205 gram metamfetamin bulundu. Ayrıca, ikametinde uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı düşünülen 3 hassas terazi de ele geçirildi.

Soruşturmanın detaylandırılmasıyla, bu olayla bağlantılı olduğu belirlenen Selçuk Çalışkan'ın evinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ve bir hassas terzi bulundu. Her iki şahıs, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Bafra Ağır Ceza Mahkemesi, Selçuk Çalışkan'a 22 yıl 6 ay, Fatma Özeroğlu'na ise 18 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE GEÇEN YIL DÜZENLENEN VE 1 KİLO 205 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLEN...

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE GEÇEN YIL DÜZENLENEN VE 1 KİLO 205 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNA İLİŞKİN DAVADA YARGILANAN 2 SANIK, TOPLAM 41 YIL 3 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI.