Kastamonu’nun Cide ilçesinden Bartın’a gelen 72 yaşındaki Recep Tosun’dan 4 gündür haber alınamıyor. Alzheimer hastası olduğu bildirilen Tosun için jandarma ve polis ekipleri alarma geçti.
Edinilen bilgilere göre, kayıp kişi, öncelikle Bartın Devlet Hastanesi’ne uğrattıktan sonra Amasra’nın Kocaköy köyüne doğru hareket etti. Köyde yerel halk, yabancı bir kişinin kaybolduğunu fark ederek, muhtara durumu iletti. Muhtarın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine, ekipler hızlı bir şekilde harekete geçti.
Kayıp şahsın son görülme yeri
Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalara göre, Recep Tosun en son 20 Ağustos 2026 tarihinde saat 23.00 sularında Bartın Yalı mevkiinde görüldü. Elde edilen bilgilere göre, Tosun otogara getirilmiş fakat orada beklenen Cide Tur otobüsüne binmedi. Bu saatten sonra kendisinden hiçbir iz ya da bilgi alınamadı.
Arama çalışmaları devam ediyor
Cide Jandarma ekiplerinin otogar ve çevresinde yaptığı arama çalışmaları şu ana kadar sonuç vermedi. Ekipler, polis telsizleri üzerinden yapılan anonslarla Tosun’un eşkalini ve en son görüldüğü yerleri duyurdu. Anonslarda, üzerinde siyah ceket, beyaz gömlek ve krem renkli pantolon bulunan Recep Tosun’un görüldüğünde derhal haber merkezine bildirilmesi ve jandarma ekiplerine teslim edilmesi istendi.
Halen kayıplar listesindeki Tosun’un bulunması için yürütülen arama çalışmaları sürmekte.

4 GÜNDÜR KAYIP OLAN VE EN SON BARTIN'DA GÖRÜLEN RECEP TOSUN'U ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR