Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bartın'da traktör kazasında emekli okul müdürü hayatını kaybetti

Bartın'da traktör kazasında emekli okul müdürü hayatını kaybetti

Bartın'da, evine dönerken devrilen traktörün altında kalan emekli okul müdürü Hüseyin Arslan hayatını kaybetti.

MUHABİR: Metin Aslanboğa

Bartın’da meydana gelen trajik bir olayda, emekli lise müdürü Hüseyin Arslan, tarladan evine dönerken şarampole devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 74 AD 331 plakalı traktörle seyir halinde olan Arslan, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracı şarampole devirdi. Olayın ardından sağlık ekipleri hemen bölgeye yönlendirildi. Ancak yapılan kontrollerde Arslan'ın traktörün altında kalarak yaşamını yitirdiği belirlendi.

Cenaze işlemleri başlatıldı

Olay sonrası Arslan’ın cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uzun yıllar Bartın Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapmış olan Arslan, emekli olduktan sonra köyde yaşamaya başlamıştı.

Kaza ile ilgili soruşturma açıldı

Olayla ilgili olarak yetkililer soruşturma başlattı ve kazanın nedenleri üzerine çalışmalar devam ediyor. Bartın’da meydana gelen bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü yarattı.

BARTIN'DA EMEKLİ LİSE MÜDÜRÜ HÜSEYİN ARSLAN, TARLADAN EVİNE DÖNERKEN, ŞARAMPOLE DEVRİLEN TRAKTÖRÜN...

BARTIN'DA EMEKLİ LİSE MÜDÜRÜ HÜSEYİN ARSLAN, TARLADAN EVİNE DÖNERKEN, ŞARAMPOLE DEVRİLEN TRAKTÖRÜN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ.