Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Beylikdüzü'nde taksicinin yolunu kesen maganda trafik cezası aldı

Beylikdüzü'nde taksicinin yolunu kesen maganda trafik cezası aldı

Beylikdüzü'nde şerit değişikliği nedeniyle çıkan kavgada magandaya 182 bin lira ceza verildi ve sürücü belgesine el konuldu.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, şerit değiştirmek isteyen bir sürücü ile taksici arasında çıkan gerginlikte, taksinin önünü kesen şahsa 182 bin 246 lira trafik idari para cezası uygulandı. Olayın ardından adamın sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu.

Olay, Beylikdüzü'nde geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde yaşandı. Sol şeritte ilerleyen bir sürücü, sağ şeride geçmek istediğinde, arkasındaki taksici korna çalmıştı. Bu duruma öfkelenen kişi, taksinin yolunu keserek, ardından aracından inip taksiyi yumrukladı. O esnada yaşananların görüntüleri, aracın kamerasına kaydedildi.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bu magandayı tespit etmek için sanal devriye çalışmaları başlattı. Şahıs, F.B. adıyla tanındı ve Karayolları Trafik Kanunu çerçevesinde 'trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek', 'saygısızca araç kullanmak' ve 'taşıt yolu üzerinde bulunan yayaların trafiği engelleyecek davranışlarda bulunma' suçlarından toplam 182 bin 246 lira ceza aldı. Ayrıca, aracı 60 gün süreyle trafikten men edildi ve sürücü belgesine de geçici olarak el konuldu. Olayla ilgili adli işlemlerin başlatılması için sürücü, Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE ŞERİT DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE ÇIKAN KAVGADA TAKSİNİN ÖNÜNÜ KESİP, KÜFÜRLER SAVURARAK...

BEYLİKDÜZÜ'NDE ŞERİT DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE ÇIKAN KAVGADA TAKSİNİN ÖNÜNÜ KESİP, KÜFÜRLER SAVURARAK ARAÇ YUMRUKLAYAN ŞAHSA 182 BİN 246 LİRA TRAFİK İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

TAKSİCİNİN İLERLEMESİ ÜZERİNE UZUN SÜRE TAKİP EDEREK YOLUNU KESEN TRAFİK MAGANDASI, ARDINDAN...