Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bijuteride kadınların silahlı kavgası!

Bijuteride kadınların silahlı kavgası!

Tekirdağ'da T.A. adlı kadın bijuteride gördüğü husumetlisi N.D. adlı kadına tabanca ile ateş açtı. N.D. yara almazken, saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA

Olay, Süleymanpaşa ilçesi Hükümet Caddesi'ndeki bijuteri dükkanında meydana geldi. T.A., girdiği dükkanda alışveriş yaparken gördüğü N.D.'ye çantasından çıkardığı tabancayla ateş etti. İçerideki müşteriler büyük panik yaşarken, N.D. kendisini tezgahın arkasına attı. Bu sırada bazı müşteriler ateş açan T.A.'yı sakinleştirdi. Olayda yaralanan olmazken, yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

T.A., taksi ile kaçtı. İhbar üzerine iş yerine gelen polis incelemede bulundu. T.A., bir süre sonra Aydoğdu Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bijuteride kadınların silahlı kavgası!

Bijuteride kadınların silahlı kavgası!

Bijuteride kadınların silahlı kavgası!

Bijuteride kadınların silahlı kavgası!