Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bilecik'te çocukların doğaçlama oyunu tehlike yarattı

Bilecik'te çocukların doğaçlama oyunu tehlike yarattı

Bilecik'te oyun oynayan çocukların çıktığı deponun çatısı çöktü, 2 çocuk içeride mahsur kaldı ama yaralanmadan kurtarıldılar.

Bilecik Belediyesi’ne ait Kapalı Pazar Alanı’nda yaşanan bir olay, çocukların oyun anlarının tehlikeli bir duruma dönüşmesine neden oldu. Çocuklar, pazar alanındaki

Tuhafiye Bölümü’nün deposunun çatısına çıkarak oyun oynamaya başladılar. Ancak, çatı ince alçı tavanı, çocukların ağırlığına dayanamadı ve çökerek iki çocuğun düşmesine sebep oldu.

Çatı çökünce mahsur kaldılar

Olay, 11 ve 9 yaşındaki iki çocuğun yere düşmesiyle gerçekleşti. Acil durum ekipleri hızlı bir şekilde olaya müdahale etti ve çocukları içerde mahsur kaldıkları depodan çıkartmayı başardılar. Şans eseri, düşme sırasında herhangi bir şekilde yaralanmadıkları öğrenilen çocuklar, kurtarılmanın ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Çocukların güvenliği için önlemler alınacak

Elde edilen bilgilere göre, olaydan sonra Bilecik Belediyesi’nin yetkilileri, bu tür tehlikelerin bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağına dair açıklama yaptılar. Çocukların güvenli bir şekilde oyun oynamalarını sağlamak amacıyla alanda denetimlerin sıklaştırılacağı belirtiliyor.

Bu durum, oyun alanlarındaki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi ve aileleri endişelendirdi.

ÇOCUKLARIN OYUNU AZ KALSIN FACİAYLA SONUÇLANACAKTI

ÇOCUKLARIN OYUNU AZ KALSIN FACİAYLA SONUÇLANACAKTI