Bingöl'de yaz aylarının etkisi altında, sıcak hava hem insanları hem de hayvanları zor durumda bırakıyor. Kent merkezindeki bir bahçede kaydedilen ilginç bir görüntüde, sıcaktan bunalan bir güvercinin, hortumdan akan suyun oluşturduğu su birikintisine girdiği görüldü.
Güvercin, su birikintisinin içerisinde bir süre kaldıktan sonra serinleyerek, su kenarında beklemeye karar verdi. Bu görüntü, yaz sıcaklarının yaban hayatı üzerindeki olumsuz etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Yaşanan bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Sıcak hava dalgası, Bingöl'deki yaşamı zorlaştırırken, doğadaki hayvanların da serinleme arayışını gündeme taşıdı.

BİNGÖL'DE SICAKTAN BUNALAN GÜVERCİN SU BİRİKİNTİSİNDE SERİNLEDİ. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.
