Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bodrum’da acı veda: Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Bodrum’da acı veda: Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık Mahallesi’nde yaşanan elim olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yeni Hastane Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasındaki güzergahta seyir halinde olan H.K.

MUHABİR: Mehmet Tufan

Muğla’nın Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, Yakaköy Camii İmamı Metin Suntay’ın vefatıyla bölgeyi yasa boğdu.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık Mahallesi’nde yaşanan elim olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yeni Hastane Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasındaki güzergahta seyir halinde olan H.K. yönetimindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Yakaköy Camii İmamı Metin Suntay’a çarptı.

Metrelerce sürüklendi

Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra güçlükle durabildi. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla hızla en yakın hastaneye kaldırıldı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Hastanede tedavi altına alınan Metin Suntay, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü H.K.’nin tedavisi devam ederken, emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgede büyük üzüntüye neden olan kazanın ardından trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı.