Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bolu’daki çocuk parkı atıklarla dolup taştı, vatandaşlar tepki gösterdi

Bolu’daki çocuk parkı atıklarla dolup taştı, vatandaşlar tepki gösterdi

Bolu'daki çocuk parkında biriken atıklar, parkı kullanan vatandaşları isyan ettirdi, temizlik çağrısı yapıldı.

Bolu’nun Borazanlar Mahallesi Pırlanta Sokak üzerinde yer alan çocuk parkı, duyarsız kişiler tarafından adeta bir çöplüğe dönüştürüldü. Parkı kullanmak isteyen vatandaşların tepkisini çeken bu durum, görüntülerle gündeme geldi.

Parka çocukları ile gelen bir vatandaş, cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, park alanının çeşitli atıklarla dolduğunu gözler önüne serdi. Yeşil alanların, yürüyüş yollarının ve çocuk oyun gruplarının etrafındaki plastik şişeler, bardaklar ve ambalaj atıklarının kalabalıklar oluşturduğu görüldü.

Parktaki çöp kutuları dolmuş durumda:

Park içerisindeki çöp kutularının, atıklarla ağzına kadar dolup taşması ve etrafında çöp poşetlerinin bırakılması dikkat çekti. Özellikle ahşap çardakların bulunduğu alandaki masaların üzerinin yanı sıra altlarının, yoğun bir şekilde tüketilmiş çekirdek kabukları, boş içecek kutuları ve çekirdek paketleriyle dolu olduğu gözlemlendi.

Vatandaşlar duruma isyan etti:

Karşılaştığı manzara karşısında isyan eden vatandaş, kirliliğe neden olan bireylere sert söylemlerde bulundu. Sadece temizlik yapmanın yeterli olmadığına ve bu durumun sürekli tekrarlandığına dikkat çekerek, çocukların oyun alanlarına karşı gösterilen bu büyük duyarsızlığın bir an önce son bulmasını istedi.

BOLU’NUN BORAZANLAR MAHALLESİ PIRLANTA SOKAK ÜZERİNDE BULUNAN ÇOCUK PARKININ DUYARSIZ KİŞİLER...

BOLU’NUN BORAZANLAR MAHALLESİ PIRLANTA SOKAK ÜZERİNDE BULUNAN ÇOCUK PARKININ DUYARSIZ KİŞİLER TARAFINDAN ADETA ÇÖPLÜĞE ÇEVRİLMESİ, PARKI KULLANMAK İSTEYEN VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI.