İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bungalov tatilinde havuza düşen bebeğin durumu ağır

Bungalov tatilinde havuza düşen bebeğin durumu ağır

Şehir dışından bungalov tatili için gelen ailenin 1 yaşındaki bebekleri boğulma tehlikesi geçirdi. Bebeğin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden bebeğin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, şehir dışından bungalov tatili için gelen ailenin 1 yaşındaki bebekleri bahçedeki havuza düşerek boğulma tehlikesi geçirdi. Hastanede tedaviye alınan bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi'nde bulunan kiralık bungalovda meydana geldi. Tatil için şehir dışından gelen aile, bungalovda vakit geçirdiği sırada, açık olan kapıdan yürümeyi yeni öğrenen bebekleri T.L.G. bahçeye çıktı. Bebek, daha sonra bahçedeki havuza düştü.

Anne ve baba durumu fark ederek bebeklerini havuzdan çıkarıp, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan T.L.G. ambulansla Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan bebek, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sevk edildi. Burada, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden bebeğin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.