Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ters istikametten ana artere çıkan bir otomobil, seyir halindeki başka bir araçla çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı
.Kaza detayları ve yaralılar:
Olay, 11 Eylül Bulvarı'nda, Millet Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Sema M. idaresindeki 16 FP 171 plakalı otomobil, ters yönden 11 Eylül Bulvarı'na girmeye çalıştı. Bu esnada, Mustafa M. yönetimindeki 16 NRD 44 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, Sema M., Belenay B., Sıla U. ve Ela B. ile diğer araçtaki Nihat M., Deniz M. ve Nezaket M. yaralandı.
Olay yerindeki panik ve müdahaleler:
İhbar üzerine olay yerine hızlıca polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bu sırada, yaralı kızını gören bir anne sinir krizi geçirerek bayıldı. O anlar, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.
Polis, kaza ile ilgili geniş kapsamlı tahkikat başlattı. Olayın ardından bölgedeki trafik akışı kısa süreliğine durdu.

BURSA’DA TERS İSTİKAMETTEN ANA ARTERE ÇIKAN OTOMOBİL, ANA ARTERDE SEYİR HALİNDE OLAN BAŞKA BİR OTOMOBİL İLE ÇARPIŞTI. YAŞANAN KAZADA 7 KİŞİ YARALANIRKEN, YARALILARIN YAKINLARI OLAY YERİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİREREK BAYILDI.