Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Büyükçekmece'de drift yapan sürücünün cezası 363 bin lira oldu

Büyükçekmece'de drift yapan sürücünün cezası 363 bin lira oldu

Büyükçekmece'de gece drift yaparken yakalanan sürücü, 363 bin lira ceza aldı ve ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu.

Büyükçekmece'de gece saatlerinde bir sürücünün yaptığı drift, çevre sakinlerini rahatsız edince polis harekete geçti. Olay, Sinanoba Mahallesi'nde meydana geldi. Vatandaşların sosyal medyada paylaştığı görüntüler ve ihbarlar üzerine polis, drift yapan sürücüyü tespit etti.

Sürücünün plakasını gizlice çekilen görüntülerden belirleyen ekipler, kısa sürede şahsı yakaladı. Yapılan kontroller sonucunda bu sürücüye toplamda 363 bin lira ceza kesildi. Ayrıca, sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu ve aracı da yine 60 gün trafikten men edildi.

Bu olay, drift yapmanın sadece yasalara aykırı değil, aynı zamanda çevreye de zarar verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Sürücülerin bu tür davranışlarının yaptırımlarıyla karşılaşacağı unutulmamalıdır.

Büyükçekmece'de drift tutkusu pahalıya patladı

Büyükçekmece'de drift tutkusu pahalıya patladı