Hakkari’nin Kırıkdağ bölgesi, doğaseverlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu sefer, Cennet Cehennem Vadisi'nde, doğayı keşfetmeye çıkan bir grup, anne ayı ile yavrusunu görüntülemeyi başardı.
Zengin ekosistemiyle bilinen bu vadide, dağ keçileri, keklikler ve çeşitli yaban hayvanları da yaşamaktadır. Yakın zamanda kayalıklardan inen anne ayı ve yavrusu, doğaseverlerin cep telefonlarıyla kaydettiği görüntülerde dikkat çekti.
Çekim sırasında ayıyı gören doğaseverler, anne aya seslenerek "Gel, gitme" dedi. Bu sesler üzerine ayı kısa bir süre duraksadı; ancak hemen ardından yavrusu ile birlikte yoluna devam ederek gözden kayboldu. Bu anlar, bölgenin zengin yaban hayatını bir kez daha gözler önüne serdi ve doğaseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

HAKKARİ'NİN KIRIKDAĞ BÖLGESİNE GİDEN DOĞASEVERLER, ANNE AYI İLE YAVRUSUNU GÖRÜNTÜLEDİ.