Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Defne'de konteyner yangını paniği: Ekipler hızlıca müdahale etti

Defne'de konteyner yangını paniği: Ekipler hızlıca müdahale etti

Hatay'ın Defne ilçesinde çıkan konteyner yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı; can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Hatay’ın Defne ilçesinde, Harbiye Mahallesi’nde bir konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin gösterdiği hızlı müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının yaşandığı anlarda bölge halkı arasında panik yaşanırken, alevlerin ilk olarak konteynerin alev aldığı fark edildi.

Ekiplerin olay yerine hızlıca ulaşması sayesinde, yangın büyümeden önlendi. Yangın esnasında ne yazık ki can kaybı ya da yaralanma durumu yaşanmadı. Olay sonrası bölgede soğutma çalışmaları yapılarak güvenlik önlemleri alındı.

Yangın sebebi araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ekipler, konteynerin bulunduğu alanda detaylı bir inceleme başlatarak yangının sebeplerini belirlemeye çalışıyor.

Bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı

Yangın sonrası, Defne ilçesinde konteyner ve diğer olası yangın durumlarına karşı güvenlik önlemlerinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılacağı belirtildi. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için yerel yönetim, gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.

DEFNE İLÇESİ HARBİYE MAHALLESİ’NDE ÇIKAN KONTEYNER YANGINI EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA...

DEFNE İLÇESİ HARBİYE MAHALLESİ’NDE ÇIKAN KONTEYNER YANGINI EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI.