Düzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 14 bin 695 araç, motosiklet ve okul servisi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde kusurlu görülen bin 217 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı ve 179 araç trafikten men edildi.
Denetimlerin Amaçları
Düzce’de Jandarma ve Polis Trafik ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik değişiklik yapan sürücülere yönelik uygulamalar arttırılacak.

DÜZCE GENELİNDE POLİS VE JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN DENETİMLERDE 14 BİN 695 ARAÇ, MOTOSİKLET VE OKUL SERVİSİ DENETLENDİ, 179 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.