Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Düzce'de korku dolu anlar: 3 katlı binanın en üst katı alevlere teslim oldu

Düzce'de korku dolu anlar: 3 katlı binanın en üst katı alevlere teslim oldu

Düzce merkezinde bulunan Şerefiye Mahallesi Kıbrıs Sokak üzerinde yer alan 3 katlı bir apartman, bugün öğle saatlerinde yaşanan yangınla sarsıldı. Binanın en üst katında, S.Y.

Şerefiye Mahallesi'nde öğle saatlerinde bir dairede başlayan yangın, pencereleri patlatacak şiddete ulaştı; itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi olası bir felaketi önledi.

Düzce merkezinde bulunan Şerefiye Mahallesi Kıbrıs Sokak üzerinde yer alan 3 katlı bir apartman, bugün öğle saatlerinde yaşanan yangınla sarsıldı. Binanın en üst katında, S.Y. isimli vatandaşa ait dairede henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı.

Kısa sürede etkisini artıran yangın, odanın tamamını sararak pencerelerden dışarı taştı. Alevlerin şiddetiyle dairenin camları kırılırken, durumu fark eden çevre sakinleri büyük panik yaşadı.

Ekiplerin hızlı müdahalesi faciayı önledi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla intikal eden Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına anında müdahale etti. Yoğun çabalar sonucunda alevler, binanın diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonrası dairede ciddi çapta maddi hasar meydana gelirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için detaylı bir inceleme başlattı.