Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Elazığ’da kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam kurtarıldı

Elazığ’da kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam kurtarıldı

Elazığ’da kaybolan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Rahmi Sevimli, arama çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu.

Elazığ’da sabah saatlerinden beri kayıp olan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Rahmi Sevimli, yapılan arama çalışmaları ile sağ olarak bulundu. Olay, Safran Mahallesi'nde gerçekleşti. Sevimli’nin evinden ayrılmasının ardından ailesi uzun süre kendisinden haber alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu.

İhbarın ardından polis ve ilgili kurtarma ekipleri, bölgedeki arama çalışmalarına derhal başladı. Ekiplerin yoğun çabaları neticesinde, Rahmi Sevimli’nin Fırat Üniversitesi Hastanesi yakınlarında bulunduğu öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan yaşlı adam, aile üyelerine teslim edildi.

Ailesi ve yakınları, arama çalışmalarına katılan ekiplere duydukları minnettarlığı dile getirerek teşekkür etti. Bu olay, Alzheimer hastaları için acil durumların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

ELAZIĞ'DA SABAH SAATLERİNDEN BU YANA HABER ALINAMAYAN 80 YAŞINDAKİ ALZHEİMER HASTASI RAHMİ...

ELAZIĞ'DA SABAH SAATLERİNDEN BU YANA HABER ALINAMAYAN 80 YAŞINDAKİ ALZHEİMER HASTASI RAHMİ SEVİMLİ, EKİPLERİN ÇALIŞMASI SONUCU SAĞ OLARAK BULUNDU