Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş köyünde, odunluk ve kiler olarak kullanılan bir yapıda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayda ciddi maddi hasar meydana geldi.
Yangın anı ve itfaiye müdahalesi:
Yangın, köyde yaşayan vatandaşlar tarafından fark edilip ihbar edilmesiyle birlikte, kısa sürede itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı. Ekipler, alevlerin çevredeki diğer yapılara sıçramasını önleyerek, yangını kontrol altına aldı. Müdahalenin başarılı olmasıyla büyük bir felaketin önüne geçildi.
İncelemeler devam ediyor:
Olay yerindeki incelemeler ise devam ediyor. Yangının çıkış sebebinin araştırılması ve benzer olayların meydana gelmemesi için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi. Vatandaşlar, yangının nedenini merakla bekliyor ve yetkililerden bilgi akışını talep ediyor.

ELAZIĞ'IN KOVANCILAR İLÇESİNE BAĞLI KÖYDE BİR ODUNLUK VE KİLERDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINIRKEN OLAYDA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ