İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Emek bizim için baştacıdır

Emek bizim için baştacıdır

Maltepe'de geri dönüşüm işçileriyle kahvaltı yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, her zaman toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmekten vazgeçmeyeceklerini söyledi. Kılıç, “Emek bizim için baştacıdır. Emekçi kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki geri dönüşüm işçileriyle ve esnaflarla bir araya geldi. Maltepe için her zaman sokakta olduklarını ve halkla iç içe bir şekilde belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü anlatan Kılıç, “Biz yalnızca dün veya bugün değil yarın da buralarda olacağız. Bizim önceliğimiz Maltepeli vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğudur. Onların mutluluğunu sağlayabilmek için dertlerine derman olabilmek ve isteklerini dinleyebilmek için sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

İşçilerle kahvaltı yaptı
Güne geri dönüşüm işçileriyle yaptığı kahvaltıyla başlayan Kılıç, buraya yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeye verdi; “Yeni haftaya geri dönüşüm emekçisi dostlarımızla “merhaba” dedik. İşe koyulmadan önce bir bardak çayımızı, bir lokma simidimizi paylaştık. Karın tokluğuna her gün sokaklarda ter döken, evine bir ekmek daha fazla götürmek için çalışan kardeşlerimin emeği de bizler için baş tacıdır.”

Her zaman yan yana olacağız
Sabah gerçekleştirdiği ziyaretin ardından öğle saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki esnafları da ziyaret eden Kılıç, burada bir çiğköfteci dükkanına giderek uzun süre esnaflarla sohbet etme fırsatı buldu. Kılıç, “Bağlarbaşı mahallemizde esnaf ziyaretindeyiz. Her ne kadar bugünlerde ülkecek ekonomik dar boğazdan geçsek de koşullar ne olursa olsun yan yana olmaya ve daima geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz. Bu kentin can suyu esnaflarımız kalkındıkça kazanan Maltepe olacak” ifadelerini kullandı.