Erzincan'da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında üç kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler İ.D, F.G. ve A.T., hastaneye götürülerek yapılan röntgen muayenesi sonucunda mide ve bağırsaklarında çok sayıda kapsül olduğu belirlendi.
Yapılan detaylı inceleme sonrasında, şüphelilerin vücutlarından toplamda 287 kapsül halinde 2 kilo 770,83 gram afyon sakızı çıkarıldı. Adli süreçlerin ardından, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen üç şahıs "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçlaması ile tutuklandı.
Yapılan çalışmalarda önemli başarı
Bu operasyon, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlılığını gözler önüne seriyor. Uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele hedefi doğrultusunda devam eden bu tür operasyonlar, toplum sağlığını korumak adına büyük önem taşıyor.
Erzincan'da uyuşturucu ile mücadele önceliklerden biri
Narkotik ekipleri, il genelinde yapılan düzenli denetimlerle birlikte uyuşturucu ticaretinin önlenmesi için sürekli bir çalışma halindedir. Yakın zamanda yapılan bu operasyon, yasa dışı ticaretle mücadeledeki etkinliklerini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

ERZİNCAN'DA MİDE VE BAĞIRSAKLARINDA KAPSÜL HALİNDE UYUŞTURUCU BULUNAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI