Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, Murat Paşa Mahallesi Köşk Caddesi'nde bir inşaatta meydana gelen olay, inşaat güvenliği açısından endişe yarattı. İlk katın beton döküm işlemi sırasında, yüke dayanamayan tabla çöktü ve bu durum, yoğun anlara neden oldu.
Kaza anı ve ilk müdahale:
Olayın yaşandığı alan, iki apartman arasında yer alıyordu. Gelen ihbar üzerine, çok sayıda AFAD, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Çökme sonrasında çevredeki esnaf ve vatandaşlar da durumu merak ederek inşaat alanına yakın bir noktada toplandı.
Yaralı işçilerin durumu:
Olayda Umutcan Laçin ve Sinan Taşkıran isimli iki işçi hafif yaralandı. Yaralı işçiler, ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından, inşaat çevresinde asayiş ve güvenlik önlemleri artırıldı.
Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatarak, çökme sebebine dair araştırmalarına devam ediyor. AFAD ve itfaiye ekipleri, olası başka riskler için inşaat alanında incelemelerini sürdürmekte.

Erzurum korkutan anlar: İnşaatın tablası beton dökümünde çöktü, 2 yaralı