Esenyurt’ta meydana gelen korkutucu bir olayda, yolun ortasında duran dolmuştan inen iki vatandaş, hareket halindeki bir tırın önünden geçmeye çalıştı. Olay, Esenyurt Doğanaraslı Bulvarı’nda, moda kurye Sedat Eroğlu’nun kask kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde, dolmuştan inen iki kişinin, tırın önünden karşıya geçme çabası dikkat çekiyor. Hızla ilerleyen tırın sürücüsü, yayaları fark etmeden hareket etmeye devam ederken, bir vatandaş yolu hızlıca geçmeyi başarıyor. Ancak bir kadın, tırın kendisine çok yaklaştığını anladığında, son anda çalılıkların üzerine atlamak zorunda kalıyor. Bu ani müdahale sayesinde büyük bir kazadan kıl payı kurtulmuş oluyor.
Tehlikeli anlar ve görsel kanıtlar
Kameraya yansıyan bu anlar, trafikte yayaların karşılaştığı tehlikeleri gözler önüne seriyor. Özellikle büyük araçların sürücülerinin görüş açısının sınırlı olması, tır veya kamyon gibi araçların önünden geçmeye çalışan yayalar için hayati riskler oluşturuyor. Bu tür durumlar, trafikte dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.
Önemli bir uyarı: Yaya güvenliği
Yaşanan bu olay, yayaların trafik kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini ve büyük araçların önünden geçmekten kaçınmalarının önemini vurguluyor. Herkesin güvenliği için, sürücüler ve yayalar arasında sağlıklı bir iletişim şart. Özellikle kalabalık olan bölgelerde, dikkatli olmak ve çevreyi gözlemlemek, olası kazaların önüne geçmek için kritik öneme sahip.

TIRIN ÖNÜNDEN GEÇMEYE ÇALIŞAN KADIN ÖLÜMDEN SON ANDA KURTULDU