Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eskişehir'de atılan eski ev eşyaları çevre kirliliğine yol açıyor

Eskişehir'de atılan eski ev eşyaları çevre kirliliğine yol açıyor

Eskişehir'de artan eski ev eşyalarının gelişi güzel atılması çevresel problemlere neden oluyor.

Eskişehir’de son zamanlarda boş arazilere, çöp konteynerlerinin çevresine veya sokak köşelerine sorumsuzca atılan eski ev eşyaları görüntü kirliliğine sebep oluyor.

Tepebaşı ilçesine bağlı Şarhöyük Mahallesi’nde yer alan bir boş arazi, bu duruma örnek teşkil ediyor. Işıkalp Sokak ile Zeki Sokak kesişiminde bulunan arazide, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından eskimiş koltuk, yastık ve kanepe gibi atıklar bırakıldı.

Çevredeki binaların yakınında yer alan bu arazide, ev eşyalarının yanı sıra plastik ve karton ambalaj atıklarının da bulunması dikkat çekiyor. Atılan eşyalar, hem çevre hem de görüntü kirliliğine neden olmuştur.

Mahalle sakinleri, sokak üzerinde oluşan bu durumun giderilmesi adına yetkililerden temizlik çalışması yapılmasını talep ediyor.

ESKİŞEHİR’DE BOŞ BİR ARAZİYE KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE KOLTUK, KANEPE VE YASTIK GİBİ...

ESKİŞEHİR’DE BOŞ BİR ARAZİYE KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE KOLTUK, KANEPE VE YASTIK GİBİ ESKİ EV EŞYALARININ ATILMASI GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SEBEP OLUYOR.

ESKİŞEHİR’DE BOŞ BİR ARAZİYE KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE KOLTUK, KANEPE VE YASTIK GİBİ...