Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eskişehir'de giyim mağazasında sabah saatlerinde yangın paniği

Eskişehir'de giyim mağazasında sabah saatlerinde yangın paniği

Eskişehir'de bir giyim mağazasının çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sürüyor.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde sabah saatlerinde bir giyim mağazasının çatısında yangın çıktı. İstiklal Mahallesi İki Eylüll Cadde üzerinde bulunan dört katlı mağazanın çatısında meydana gelen yangın, henüz bilinmeyen sebeplerle başladı.

Yangın ihbarının ardından, olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri almak amacıyla çevre alan polis ekipleri tarafından kapatıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları sürüyor:

Yangının ardından çatıda soğutma çalışmaları devam ederken, olayla ilgili araştırma başlatıldı. Yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için uzman ekipler incelemelerine başladılar.

Halkın güvenliği için önlemler alındı:

Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşlarda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, güvenlik önlemleri ile olası bir kazanın önüne geçilmiş oldu. Yangın anında olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ekiplerinin sevk edilmesi, hızlı müdahalenin önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Eskişehir'de giyim mağazasının çatısında yangın çıktı

Eskişehir'de giyim mağazasının çatısında yangın çıktı