Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eskişehir'deki çiftlik yangınında hayvanlar telef oldu

Eskişehir'deki çiftlik yangınında hayvanlar telef oldu

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki bir çiftlikte çıkan yangında 15 küçükbaş hayvan maalesef telef oldu. Yangının nedeni araştırılıyor.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde yer alan bir çiftlikte 15 küçükbaş hayvanın telef olduğu, elektrik kaynaklı bir yangın neticesinde meydana geldi. Olay, kırsal Paşakadın Mahallesi’nde bulunan A.A.’ya ait çiftlikte gerçekleşti.

Yangın, tesis içerisinde bulunan saman balyalarının tutuşmasıyla birlikte kısa sürede yayıldı. Olayın duyulmasının ardından itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri derhal bölgeye intikal etti. İtfaiye ekipleri, yangına zamanında müdahale ederek alevleri kontrol altına almayı başardı.

Yangın sonrası kayıplar ve incelemeler:

Yangın sonucunda çiftlikte bulunan 15 küçükbaş hayvanın telef olması, çiftlik sahipleri ve yerel halk arasında üzüntüyle karşılandı. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatılmış olup, yangının kesin nedenine dair araştırmalar devam etmektedir.

Halkın tepkisi ve güvenlik önlemleri:

Bölge halkı, yangınların önlenmesi adına daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini ifade etti. Böyle trajik olayların tekrar yaşanmaması için elektrik tesisatlarının ve diğer ekipmanların daha dikkatli kullanılmasının önemine dikkat çekiliyor.

SİVRİHİSAR İLÇESİNDE BİR ÇİFTLİKTE ÇIKAN YANGINDA 15 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU.

SİVRİHİSAR İLÇESİNDE BİR ÇİFTLİKTE ÇIKAN YANGINDA 15 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU.