Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi

Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi

Edirne'de 14 yaşındaki zihinsel engelli çocuğun çakmakla oynarken çıkardığı yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Yerel Haberler
KAYNAK: DHA

Evinin yanmasını gözyaşlarıyla izleyen İpek Örs, "Çocuklarımla sokakta kaldık, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ne yatmaya yerim kaldı, ne yiyecek bir şeyim kaldı" dedi.

Umurbey Mahallesi Kırlangıç Bayırı Sokak'ta tek katlı evde oturan Örs ailesinin engelli çocuğu, çakmakla oynarken yangın çıkardı. Evden dumanların çıktığını gören komşularının uyarısıyla 4 çocuklu aile dışarı çıktı. Evi saran alevler, bahçedeki ağaçlara da sıçradı. İhbarla bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izleyen İpek Örs, "Komple evimiz yandı. Çocuklarımla sokakta kaldık, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ne yatmaya yerim kaldı, ne yiyecek bir şeyim kaldı. Varımız yoğumuz ne varsı hepsi yandı" dedi.

Yangının engelli çocuğunun çakmakla oynadığı sırada çıktığını söyleyen Örs, "Daha önce de yangına neden olmuştu. Bilerek eline çakmak verir mi insan" ifadelerini kullandı.

Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi

Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *