Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Evlilik teklifi etti: Sürprizi yangına sebep oldu, ekipler devreye girdi!

Evlilik teklifi etti: Sürprizi yangına sebep oldu, ekipler devreye girdi!

Hatay'ın Defne ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle zararsız şekilde sonlandırıldı.

MUHABİR: Eylül Baysal

Hatay’da Evlilik Teklifi Kutlaması Yangınla Sonlandı

Hatay’ın Defne ilçesinde, özel bir anı kutlamak isteyen çiftin havai fişek kullanımı, küçük çaplı bir yangına yol açtı. Döver Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, atılan havai fişekler ağaçlık alana düştü ve kıvılcımlar yangını başlattı.

Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. İhbarın ardından bölgeye Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman Genel Müdürlüğü personeli sevk edildi.

Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Yetkililer, havai fişek kullanımında dikkatli olunması ve benzer olayların yaşanmaması için vatandaşları uyardı. Olayda can kaybı veya ciddi hasar yaşanmadı.