Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Fabrika yolunda dehşet: Karaman’da servis midibüsü tırla çarpıştı, yaralılar var!

Fabrika yolunda dehşet: Karaman’da servis midibüsü tırla çarpıştı, yaralılar var!

Karaman’da sabah saatlerinde facianın eşiğinden dönüldü! Bisküvi fabrikası işçilerini taşıyan servis midibüsü ile çelik demir yüklü tır kavşakta çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, her iki aracın sürücüsüyle birlikte toplam 12 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Karaman-Ereğli kara yolu üzerinde bulunan ve bölgenin trafik yükünü taşıyan kritik bir kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karaman merkezden Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir bisküvi fabrikasına işçi taşıyan Mustafa Ç. yönetimindeki 70 FV 192 plakalı servis midibüsü, kavşaktan dönüş yapmakta olan Hüseyin A. idaresindeki 03 SE 547 plakalı çelik demir yüklü tırla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle servis aracı büyük hasar alırken, yolcular arasında panik yaşandı.

Ekipler Seferber Oldu: Yaralılar Hastaneye Sevkedildi

Kaza sonrası olay yeri adeta ana baba gününe döndü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibinin yanı sıra AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 2 sürücü ve midibüste bulunan 10 fabrika işçisine ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar, çevredekilerin ve ekiplerin yardımıyla ambulanslara alınarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Demir Yüklü Tır Dehşeti: İnceleme Başlatıldı

Çarpışmanın yaşandığı kavşak, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kontrollü olarak kapatıldı. Özellikle tırın taşıdığı çelik demir yükü ve araçlardan yola saçılan parçalar ekiplerce temizlenirken, polis kazayla ilgili geniş çaplı bir tahkikat başlattı. Yaralıların genel sağlık durumlarının takip edildiği bildirildi.