İstanbul'un Fatih ilçesinde, 4 katlı bir binanın çatısından düşen beton parçaları, sokağı tehlikeye attı. Düşen parçalar park halindeki motosiklet ve otomobile zarar verirken, o an sokaktan geçen iki kişi son anda kaçmayı başardı.
Olay, saat 22.30 sıralarında Fatih Silivrikapı Mahallesi Meşeli Mescit Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, çatıdaki bilinmeyen bir nedenle çökme gerçekleşti. Düşen betonlar çevredeki bazı iş yerlerinin camlarını kırarken, bölgedeki vatandaşlar büyük bir tehlike atlattı.
Olay yerine ihbar üzerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alan polis, sokağı güvenli hale getirirken, Fatih Belediyesi ekipleri temizlik çalışması yaptı.
Olay anı, sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, düşen parçaların önüne çıkan iki kişinin hızlıca koşarak uzaklaştığı anlar yer aldı.

FATİH’TE 4 KATLI BİNANIN ÇATISINDAN DÜŞEN PARÇALAR KAMERADA : 2 KİŞİ SON ANDA KURTULDU
