Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ferizli'de yasa dışı avcılığa karşı operasyon: kaçak düzenekler imha edildi

Ferizli'de yasa dışı avcılığa karşı operasyon: kaçak düzenekler imha edildi

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde yapılan denetimlerle kaçak avcılığa yönelik düzenekler ve araçlar ele geçirilerek imha edildi.

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde, yasa dışı avcılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Ferizli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, gelen ihbar doğrultusunda hızlı bir şekilde harekete geçti.

Denetimler, Ferizli Avcılar ve Atıcılar Derneği iş birliğiyle Kavakdüzü mevkiinde yapıldı. Bu saha denetimi sırasında, doğal yaşama zarar veren kaçak av araçları ve parakete düzenekleri tespit edildi. Ekipler, hem sudan hem de araziden çıkarılan bu yasa dışı düzeneklere el koyarak, imha işlemini gerçekleştirildi.

Kaçak avcılık faaliyetleriyle mücadele

Bu tür denetimlerin devam edeceği ifade edilirken, Sakarya'nın yerel yönetimi, kaçak avcılıkla mücadelede kararlılıklarını sürdüreceklerini belirtti. Alanında uzman ekipler, sağlıklı bir ekosistem için bu tür düzeneklerin yok edilmesinin önemine dikkat çekti.

FERİZLİ İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE YASA DIŞI AVCILIKTA KULLANILAN PARAKETE...

FERİZLİ İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE YASA DIŞI AVCILIKTA KULLANILAN PARAKETE DÜZENEKLERİ VE AV ARAÇLARI ELE GEÇİRİLEREK İMHA EDİLDİ