Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda, 32 yaşındaki Harun Keklikçi, aldatma iddiaları üzerine eşi Merve Keklikçi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile Harun Keklikçi, evdeki pompalı tüfeğiyle eşine ateş açarak onu öldürdü.
Olay sonrası panik içinde evden çıkan Harun Keklikçi, elindeki pompalı tüfekle sokağa fırladı ve rastgele ateş etmeye başladı. Bu esnada sokakta bulunan Hatice Ö. (53) ile Z.Y.Y. (9), Y.E.K. (12) ve B.K.O. (12) isimli üç çocuk da yaralandı.
Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi:
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri hızla yönlendirildi. Harun Keklikçi olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. İncelemelerde, vurulan Merve Keklikçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 4 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Cenaze adli tıpa kaldırıldı:
Eşi tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Merve Keklikçi'nin cenazesi olay yeri işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Gaziantep'te dehşet: Önce eşini öldürdü, sonra 3'ü çocuk 4 kişiyi yaraladı