Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Gaziantep'te bahçedeki havuzda hareketsiz bulunan 70 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Gaziantep'te bahçedeki havuzda hareketsiz bulunan 70 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bahçesindeki havuzda hareketsiz bulunan 70 yaşındaki kadın hastanede yaşamını yitirdi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan bir bağ evinin bahçesindeki havuzda hareketsiz halde bulunan 70 yaşındaki kadın, hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti.

Olay, İslahiye ilçesi kırsal Telli Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, evde yaşayan Pakize Seydooğulları, serinlemek amacıyla bahçedeki havuza girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Seydooğulları'nı gören komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından havuzdan çıkarılan bilinci kapalı olan yaşlı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İslahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Seydooğulları yaşamını yitirdi.

Cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na gönderildi ve daha sonra defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

CENAZE, GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMU'NDA KESİN ÖLÜM NEDENİN BELİRLENMESİ İÇİN YAPILAN İŞLEMLERİN...

CENAZE, GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMU'NDA KESİN ÖLÜM NEDENİN BELİRLENMESİ İÇİN YAPILAN İŞLEMLERİN ARDINDAN DEFNEDİLMEK ÜZERE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ.

OLAY YERİ