Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Genç yaşta büyük suç: O evde gerçekler gün yüzüne çıktı!

Genç yaşta büyük suç: O evde gerçekler gün yüzüne çıktı!

Ev ve araçlar tek tek arandı, narkotik ekipleri içerideki manzarayla şoke oldu. İşte, detaylar...

Aydın’ın Efeler ilçesinde yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüpheli Adrese Baskın Düzenlendi

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında Osman Yozgatlı Mahallesi’nde belirlenen bir ikamette ve iki araçta arama yapıldı.

Soruşturma Derinleştirildi

Yapılan aramalarda, 2 hassas terazi, 19 parça halinde toplam 11 kilo skunk, 50 adet sentetik ecza ve 3 parça halinde 300 gram kokain maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.U. (25) ve O.N.T. (23) isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca ’uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.