Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Hatay'da anız yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü

Hatay'da anız yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, Narlıhapor Mahallesi'nde meydana gelen anız yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Olay, çevre sakinlerinin yangını fark etmesi ve ihbar etmesiyle başladı.

Alevlerin rüzgarın etkisiyle çevredeki bahçelere sıçraması, durumu daha da tehlikeli hale getirdi. Yangına anında müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık dört saat süren bir çalışma sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı.

Yangın söndürüldükten sonra, ekipler tarafından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Olay ile ilgili herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

HATAY’IN KIRIKHAN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN ANIZ YANGINI  GENİŞ ALANA SIÇRAMADAN İTFAİYE EKİPLERİ...

HATAY’IN KIRIKHAN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN ANIZ YANGINI GENİŞ ALANA SIÇRAMADAN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ.

HATAY’IN KIRIKHAN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN ANIZ YANGINI  GENİŞ ALANA SIÇRAMADAN İTFAİYE EKİPLERİ...