Hatay'ın Erzin ilçesinde, Dörtyol D-817 Karayolu Yeşiltepe mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yakıt yüklü bir tanker devrildi. Kazada tanker sürücüsü yaralanırken, olay yerine hızla sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan sürücüye, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Devrilen tanker nedeniyle tankerde bulunan mazot yola döküldü. Bu durum sonrası güvenlik önlemleri alındı ve bölgede temizlik çalışmaları başlatıldı.
Olayın ardından devrilen tanker, çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı ve olayın sebeplerini araştırmaya devam ediyor.

HATAY'DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETMESİYLE YAKIT YÜKLÜ TANKER DEVRİLDİ. KAZADA SÜRÜCÜ YARALANIRKEN TANKER ÇEKİCİ YARDIMIYLA KALDIRILDI.
