İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler İki gündür kayıptı: Cesedi bodrumda bulundu

İki gündür kayıptı: Cesedi bodrumda bulundu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, önceki gün evinden çıkıp, bir daha geri dönmeyen Mustafa Çavdar, enkazı kaldırılan binanın bodrumunda bulundu. Polis ekiplerinin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.

MUHABİR: Necdet Oktay Apaydın

DHA- Hatay'ın İskenderun ilçesinde, önceki gün evinden çıkıp, bir daha geri dönmeyen Mustafa Çavdar'ın (73), depremde yıkılan ve enkazı kaldırılan binanın su dolu bodrumunda cesedi bulundu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, önceki gün evinden çıkıp, bir daha geri dönmeyen Mustafa Çavdar'ın (73), depremde yıkılan ve enkazı kaldırılan binanın su dolu bodrumunda cesedi bulundu. Çavdar'ın bölgede gezinirken suya düşmüş olabileceği değerlendiriliyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, içerisinde çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi üzerindeki "Pera Palas" isimli enkazı kaldırılan binanın bodrumunda sabah saatlerinde bir erkek cesedi olduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Binaya ait olan bodrum kısmında biriken suyun yüzeyinde görülen cesedin çıkarılması için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Yangın merdiveni uzatılan bodrumdan cansız beden çıkarıldı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin, önceki gün Esentepe Mahallesi'ndeki evinden çıkıp, yarım saat sonra döneceğini söyleyen ancak dönmeyen ve yakınlarının kayıp ihbarında bulunduğu Mustafa Çavdar'a ait olduğu belirlendi. Çavdar'ın bölgede gezinirken bodrumdaki suya düşmüş olabileceği değerlendirilirken, polis ekiplerinin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.