Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler İnegöl'de balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

İnegöl'de balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk yaralandı ve hastaneye sevk edildi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 2. kattaki balkondan düşen 4 yaşındaki H.K. yaralandı. Olay, saat 16.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Esenler Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, apartmanın balkonunda oynayan küçük çocuk, bir süre sonra balkon duvarına tırmandı. Dengesini kaybederek balkonun bulunduğu kattan aşağıya düşen H.K., ailesi tarafından kısa sürede fark edildi.

Yardım için sağlık ekipleri sevk edildi

Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Ömer K., çocuğuna moral vermek amacıyla sedyede ambulanstan indirildiğinde, "Buradayım" diyerek destek olmaya çalıştı.

Polis inceleme başlattı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri de inceleme başlattı. Kazanın nedenine dair henüz bir bilgi verilmedi. Olay, çevredeki vatandaşlar arasında tedirginlik yarattı.

Balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk yaralandı

Balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk yaralandı