Samsun'da iş akdi sonlandırılan bir çalışan, husumet beslediği eski iş yerine düzenlediği silahlı saldırı sonrası arkadaşıyla birlikte cezaevine gönderildi.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan olay, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Şabanoğlu Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir bitkisel atık yağ tesisine gelen 49 yaşındaki T.Ç., daha önce çalıştığı iş yerine yönelik bir saldırı gerçekleştirdi.
Sandalyenin yanına ateş etti
Edinilen bilgilere göre, işten çıkarılması nedeniyle iş yeri sahibi M.Ç. ile arasında husumet bulunan T.Ç., yanına arkadaşı T.T.'yi de alarak eski iş yerine gitti. T.Ç., iş yeri sahibi M.Ç.'nin oturduğu sandalyenin hemen yan tarafına doğru tabancasıyla bir el ateş açtı. Mermi çekirdeğinin duvara isabet ettiği olayda, şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Adalet yerini buldu
Saldırının ardından T.Ç. ve yanındaki arkadaşı T.T., olay yerinden araçla hızla uzaklaştı. Şikayet üzerine harekete geçen Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa süren bir takibin ardından şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen iki şahıs, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.