İstanbul'da bir nöroloji doktoru, geceyi birlikte geçirdiği avukat arkadaşının evinin balkonundan düşerek ağır yaralandı; talihsiz kadının yaşam mücadelesi sürüyor.
İstanbul Kağıthane'de yaşanan olay, sabahın ilk ışıklarında yürekleri ağza getirdi. Gaziosmanpaşa'da bir hastanede görev yapan 29 yaşındaki nöroloji uzmanı A.Ö.K., 14 Mayıs Perşembe günü gece saatlerinde avukat arkadaşı Ö.Y.'nin Telsizler Mahallesi'ndeki evine gitti.
Tartışma sonrası gelen acı haber
İddialara göre, gece saatlerinde ikili arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple gerginlik yaşandı. Tartışmanın şiddetlendiği anlarda genç doktorun yere cam bardak fırlattığı öne sürüldü. Yaşanan gerginliğin ardından uykuya dalan çift, sabah saat 07.00 sularında alarm sesiyle uyandı. Ancak kısa bir süre sonra A.Ö.K., 4'üncü kattaki terastan aşağı düştü.
Önce binanın yanındaki ağaçlara çarpan, ardından sert bir şekilde kaldırıma savrulan doktor, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Seyrantepe Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde entübe edilen doktorun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Güvenlik kameraları her şeyi kaydetti
Olayın ardından polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, genç kadının binaya giriş yaptığı anlardan düşüşüne kadar olan süreci kayıt altına aldı. Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması titizlikle devam ediyor.