İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kahramanmaraş’ın yeni stadyum projesinde geri sayım başladı!

Kahramanmaraş’ın yeni stadyum projesinde geri sayım başladı!

Kahramanmaraş’ta yükselen yeni stadyum projesindeki hareketlilik şehirde dikkatleri üzerine çekmeye başladı. sahadaki son gelişmeler merak uyandıran bir tablo oluşturuyor

MUHABİR: Sibel Çınar

Kahramanmaraş’ta yapımı devam eden yeni stadyum projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Kente modern bir spor kompleksi kazandıracak olan projede, şehir protokolü sahada incelemelerde bulundu. Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, yüklenici firma yetkililerinden son duruma ilişkin detaylı bilgi aldı.

Projede Hedeflenen Takvim Korunuyor

Saha gezisinin ardından yapılan değerlendirmede, tribün blokları, zemin düzenlemesi, sosyal alanlar ve teknik birimlerin planlanan takvime uygun ilerlediği bildirildi. Bazı kısımlarda çalışmaların programın da önüne geçtiği ifade edildi.

“Şehrin Spor Yüzünü Değiştirecek”

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Ünlüer, yeni stadyumun Kahramanmaraş’ın spor altyapısına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Başkan Görgel ise tesisin tamamlandığında kente hem estetik hem de sportif açıdan büyük değer katacağını vurguladı. İl Müdürü Özdemir de stadyumun ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede, modern standartlara uygun şekilde inşa edildiğini söyledi.